De Heideweek is weer aanstaande en traditioneel doen wij daar ook aan mee met een Heideweekrit die altijd op Zondag werd gereden vanaf de club.

Dit jaar gaan we het anders doen, het bestuur en toercommissie hebben het plan opgevat om op Zaterdag 20 Augustus een wat kortere rit aan te bieden van 85 Km binnen de gemeentegrens van Ede. Waarin je verrassend leuk kunt rijden zo laat Kees van Huigenbos ons zien.

Deze Heideweek Motortoer is niet alleen voor clubleden, maar met name ook voor jonge, beginnende motorrijders uit Ede en omgeving die pas net zijn begonnen met motorrijden, nog geen lid van een motorclub zijn en waarschijnlijk ook geen ervaring hebben met het rijden van toertochten.

De meesten zullen misschien ook nog geen navigatiesysteem op hun motor hebben.

De start van de rit vanaf een opstap / verzamelplek bij het Raadhuisplein in Ede tussen 12.30 uur en 13.30 uur.

De rit eindigt wel bij het clubhuis die geopend is tussen 15.00 uur en 18.00 uur.

We willen de “nieuwe beginnende Motorrijder” niet met een kluitje in het riet sturen dus het is de bedoeling dat ze achter een ervaren clublid de rit kunnen rijden. We zijn dus op zoek naar voorrijders, je kunt je aanmelden via de mail naar detoercommissie@mcdekraats.nl met je naam en telefoonnummer.

Of morgenavond op de club langskomen bij de Woensdagavondrit.

In de bijlagen naast de route (en hieronder de Myrouteapp link) ook een flyer van de rit en eentje met een aanmeldformulier voor het clublidmaatschap.

Wie weet zitten er wel mensen in jullie vrienden en kennissenkring die dan eindelijk de stap gaan zetten, je weet maar nooit!

Stuurt die flyer maar in de rondte, gaan we er een hele leuke Zaterdagmiddag van maken!

 

De MRA link hieronder. 

MyRouteApp Heideweek

De routes (2 stuks in zip)

heideweek promotierit definief

De flyers

Flyer Heideweek

Flyer Heideweek + formulier

 

Heidedag / Heideweek-rit
  • 20 augustus 2022
    12:30 - 16:30
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Adres
Raadhuisplein, Ede, Netherlands

Beschrijving: