De 42e Veluwerit gaan we komende Zondag 10 juli eindelijk weer starten vanaf ons Clubhuis aan de Horsterweg 9 in Ede en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Altijd gezellig die reuring vooraf met koffie erbij en het weerzien met bekenden en wie weet nieuwe toermaatjes om de rit mee te gaan rijden.

Maar u bent natuurlijk helemaal vrij erin om de route onderweg op te pikken of een andere dag ervoor te kiezen, het grote voordeel van de route vooraf bestellen vanaf onze website.

De Toercommissie van MC de Kraats is er goed voor gaan zitten om er een echte Veluwerit van te maken waar alle kenmerken van dat mooie gebied inzitten en daar zijn we goed in geslaagd: bos, heide, weilanden komen gevarieerd voorbij in de 217 Km lange route en een kortere versie van 121 Km.

Er zit wel een stukje onverhard in van ca. 1.5 Km wat prima te rijden is, het kwam de route echt ten goede. Vanaf Kootwijk ga je dan echt de Veluwe op.

Via Vierhouten gaat het Oostwaarts richting bovenlangs Apeldoorn en via vliegveld Teuge rijden we IJsseldelta in om bij Hattem weer de Veluwe in te draaien door het mooie gebied van “De Dellen”.

Na “T Harde gaat het dan binnendoor naar het Zandenbosch, om via de Stakenbergweg en de Oude Zwolseweg koers te zetten richting Garderen en Stroe. Het laatste gedeelte door de Gelderse Vallei heeft mooi bochtenwerk in het verschiet en dat blijft zo tot vlak voor Ede, nog een klein stukje naar ons clubhuis voor de gezellige nazit en het zit er weer op.

Graag tot ziens op Zondag 10 juli!

42e Veluwe-rit
  • Start tijd
    10 juli 2022
    09:00 - 12:30
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Telefoon locatie 0318-631255

Adres
Horsterweg 9, Ede, 6715 CT

Beschrijving: