Start te: Clubhuis MC de Kraats, Horsterweg 9, 6715 CT  Ede
Info:
Rene van Schaik Tel.: 06-36446424
detoercommissie@mcdekraats.nl
Inschrijfgeld: € 5,00(z.h.) clubhuis gesloten, lees hieronder
Lengte: 111 / 212 km over de Veluwe
Inschrijven vanaf: alleen via onze website!
Extra info: Route alleen op GPS.  Internet: www.mcdekraats.nl

 

Toelichting 41e Veluwerit MC de Kraats Zondag 11 Juli
I.v.m. met een te grote toeloop bij de inschrijving om de 1,5 meter corona maatregel na te leven hebben we besloten om ons clubhuis evenals vorig jaar ook nu (Zondag 11 Juli) ’s morgens gesloten te houden. Dus geen koffie, geen wc, geen mogelijkheid om de route op uw navigatie systeem te laden! Wel is ons Clubhuis na afloop van de rit om 16.00 uur voor een drankje gewoon open, de 1.5 meter kunnen we dan beter handhaven.   
U kunt de route uitsluitend via deze website verkrijgen door vanaf Dinsdag 6 Juli naar de inschrijving van de Veluwerit te gaan op de agenda, de rest wijst zich vanzelf. We hebben er dus een doorlopende Toertocht van gemaakt, hij is op elk moment te rijden en u kunt de route natuurlijk ook ergens in uw buurt oppikken.


Over de route:  Het is een op en top Veluwerit geworden met een uitstapje door de IJsseldelta, er zitten soms kleine weggetjes in maar deze zijn wel verrassend mooi! Het verste punt op de route is Hattem waarna er een stuk IJsseldelta volgt om via Vliegveld Teuge heen bij Apeldoorn weer terug te keren naar de echte Veluwe met o.a. Vierhouten en Elspeet. Mooi binnendoor rijdend keren we dan weer terug in Ede na 212 Km  voor de lange route en 111 Km voor de korte route.
De start van de 41e Veluwerit is iets verderop bij het grote parkeerterrein aan de Horsterweg in Ede en keert daar ook weer terug.

Na de geslaagde betaling via iDeal ontvangt u enkele e-mails. De laatste e-mail bevat een link waarmee u de route kunt downloaden.
Lees a.u.b. de volgende opmerkingen goed:

  • Krijgt u deze e-mails niet dan zijn ze vrijwel zeker in uw spambox terecht gekomen. Controleer deze dus!
  • U download een GPX-bestand voor de lange of korte route. U hoeft dus niks uit te pakken en als MapSource of BaseCamp correct geïnstalleerd zijn dan zal GPX / GDB ook geen probleem zijn.
41e Veluwerit
  • 41e Veluwerit
    11 juli 2021
    09:00 - 16:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Telefoon locatie 0318-631255

Adres
Horsterweg 9, Ede, 6715 CT