Start te: Clubhuis MC de Kraats, Horsterweg 9, 6715 CT  Ede
Info:
Rene van Schaik Tel.: 06-36446424
detoercommissie@mcdekraats.nl
Inschrijfgeld: € 7,00(z.h.) incl. consumptie
Lengte: 229 / 390 km.
Inschrijven vanaf: uitsluitend on-line!
Extra info: Route alleen op GPS. Internet: www.mcdekraats.nl
De Globetrotterit, we zouden hem deze keer ook de Hondsrugrit of de Hunebeddenrit kunnen noemen. Want de Hondsrug naast Assen is het verste punt, en langs de route vind je verschillende van die landmarks. De route gaat in grote lijnen via Zutphen (om de IJssel over te steken) naar Salland en van daaruit naar Drenthe. Eerst door de vlakke (en wat kale) veengebieden om daarna ineens in de drentse bossen van de Hondsrug terecht te komen. Een rondje door het natuurgebied De Drentse Aa met zijn leuke dorpjes en uitspanningen zoals de Herberg van Loon. Terug via Drenthe langs Westerbork naar Ommen en Dalfsen om daar via Salland bij Wijhe met de pont weer de IJssel over te steken. Vervolgens binnendoor naar Apeldoorn en de Veluwe op. Bij Assel een piepklein stukje halfverhard en dan de laatste kilometers via bosrijk Kootwijk en agrarisch Wekerom weer naar Ede. Deze route is lang (390km) maar door afwisseling van priegel- en doorrijdroutes goed te rijden.
De korte route is 229km en is gelijk aan de lange route, maar bij de Overijsselse Vecht slaat de korte af om via Beerze naar Ommen te rijden waar de lange route weer wordt opgepakt.
Horeca en tankgelegenheden voldoende op de route. Houd er rekening mee dat je op de lange route na Westerbork even geen horeca meer tegenkomt tot zo’n beetje vlak voor Ommen.
Na de geslaagde betaling via iDeal ontvangt u enkele e-mails. De laatste e-mail bevat een link waarmee u de route kunt downloaden.
Lees a.u.b. de volgende opmerkingen goed:
  • Krijgt u deze e-mails niet dan zijn ze vrijwel zeker in uw spambox terecht gekomen. Controleer deze dus!
  • U download een bestand in GPX formaat. Als MapSource of BaseCamp correct geïnstalleerd zijn dan zal GPX ook geen probleem zijn.
32e Globetrotter rit
  • 32e globbetrotter
    1 augustus 2021
    08:00 - 17:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Telefoon locatie 0318-631255

Adres
Horsterweg 9, Ede, 6715 CT