De Ome Willemrit

Deze rit blijft dichter bij huis en is meestal zo rond de 82 km. Deze rit is -ook- speciaal voor klassiekers en youngtimers. Voor motoren én brommers. Want bij onze clubleden maar ook her en der verspreid rondom Ede staan voldoende aparte en oude motoren en brommers, opgeknapt of afgetrapt, onder een dekentje te wachten op een leuk evenement als dit. Nieuwe motoren zijn natuurlijk net zo welkom. We proberen ergens halverwege de route een leuke tussenstop in te voegen. (O ja, waarom 82 km? Dat was de leeftijd waarop onze Ome Willem, bezige bij en erelid van de club is overleden. Sindsdien deze rit).

Onze gehele opbrengst gaat ook dit jaar weer naar de  NIEUWENOORD MOTORRUN

Wat is de nieuwenoord motorrun:

Het is geweldig! De basis bestaat uit een motorrit,  speciaal voor cliënten van Amerpoort. Zij mogen op zondag mee in een zijspan of op een trike. Voorheen bekend als Nieuwenoord, nu onderdeel van Amerpoort, maar de locatie heet nog steeds ‘Nieuwenoord’. Eigenlijk is het een heel weekend feest, ronkende motoren, lieve motorrijders, onvoorwaardelijke vrijwilligers, lekker eten, leuke muziek, spelletjes, prijzen, zelfs een camping én het belangrijkste: heel veel blije cliënten!

Voor info: www.motorrun.nl

Algemeen

Als je je online als rit-deelnemer aanmeldt, krijg je de route gemaild. Je kunt hem dus op elk punt oppakken, en zelfs op een andere dag als je dat wilt. Wij vinden het leuk als je hem start en eindigt in ons clubhuis, en daar zijn we ook op ingericht. De bar is open, de koffie warm, de broodjes vers. En dan vinden we het ook leuk als je ons vertelt wat je van de rit vond. Gewoon een route kopen op de dag zelf, kan natuurlijk ook gewoon: Wij zitten klaar met onze laptops om je route te laden. Al kan het dan voorkomen dat je even moet wachten, omdat er nog een paar wachtenden voor je zijn.

17e Ome Willemrit
  •  15 juni 2024
     12:30 - 13:30
Details Prijs Aantal:
5 EuroToon details + €5,00 EUR  

locatie  

Telefoon locatie 0318-631255

Adres
Horsterweg 9, Ede, 6715 CT

Beschrijving: