Deze rit blijft dichter bij huis en is meestal zo rond de 82 km. Deze rit is -ook- speciaal voor klassiekers en youngtimers. Voor motoren én brommers. Want bij onze clubleden maar ook her en der verspreid rondom Ede staan voldoende aparte en oude motoren en brommers, opgeknapt of afgetrapt, onder een dekentje te wachten op een leuk evenement als dit. Nieuwe motoren zijn natuurlijk net zo welkom. Als het kan, combineren we het met de Oldtimerdag in Veenendaal voor een stop halverwege de route. (O ja, waarom 82 km? Dat was de leeftijd waarop onze Ome Willem, bezige bij en erelid van de club is overleden. Sindsdien deze rit).

Deze editie gaan er i.p.v. motoren ook brommers mee. Deze zullen veelal geen navigatie hebben. Bij ons op de club zal gelegenheid zijn om deze route in de telefoon te laden. Er zullen mensen aanwezig zijn om jullie hierbij te helpen. Na afloop van de rit is ons clubhuis vanaf 16 uur weer geopend zijn voor een na borrel.

Onze gehele opbrengst gaat ook dit jaar weer naar de  NIEUWENOORD MOTORRUN

De basis van dit evenement bestaat uit een motorrit,  speciaal voor cliënten van Amerpoort. Zij mogen op zondag mee in een zijspan of op een trike. Voorheen bekend als Nieuwenoord, nu onderdeel van Amerpoort.

www.motorrun.nl

 

ome willem 2023 flyer

 

Ome Willemrit 2023
  •  17 juni 2023
     11:00 - 12:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Telefoon locatie 0318-631255

Adres
Horsterweg 9, Ede, 6715 CT

Beschrijving: